Room for improvement

June 15, 2001

The concept behind the new waiting room design at the former Department for Education and Employment has been lost following its split last week into the Department for Education and Skills and the Department for Work and Pensions.

A redundant sign welcomes visitors "to this redesigned waiting area, designed to look like an employment service job centre as a reminder of the links between education and employment".

You've reached your article limit.

Register to continue

Registration is free and only takes a moment. Once registered you can read a total of 3 articles each month, plus:

  • Sign up for the editor's highlights
  • Receive World University Rankings news first
  • Get job alerts, shortlist jobs and save job searches
  • Participate in reader discussions and post comments
Register

Have your say

Log in or register to post comments